avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Somaj ltalia, pensie din Romania
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Somaj ltalia, pensie din Romania

buna ziua,
as avea si eu o intrebare; daca primesc pensie din Romania de aproximativ 180 de euro (800 lei) m-ar afecta in vreun fel la primirea somajului in Italia? sau exista o limita anume de venit incat sa am dreptul la somaj ?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lacryx , utilizator 23:27, 29 Ianuarie 2017
Nu cred, sunt niste drepturi fiecare in parte. Nu este ca si cum ai avea șomaj in Italia si ai munci in Romania. Dar poti merge sa intrebi la Casa de Pensii Judeteana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului mikey33 mikey33 Am avut un contract de munca in Italia pana pe 1 octombrie,dar pe lunile august si septembrie am statul de plata 0 pentru ca mi sa spus ca nu este de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap de grad 2 deny87 deny87 Buna ziua.Am fost depistata cu insuficienta cardiaca si hipertensiune arteriala pulmonara si din aceste moment numai pot lucra.Nu am nici vechime si am deschis ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ptr copil in cazul unui divort swann_cta swann_cta am avut o casatorie din care a rezultat un copil,de aproximativ 6 luni nu mai suntem impreuna si urmeaza sa bagam divortzu,problema e ca vreau sa stiu cat imi ... (vezi toată discuția)