avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere firma daca am antecedente penale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere firma daca am antecedente penale

Buna!
As dori sa stiu daca pot sa deschid o firma ca asociat unic daca in trecut (perioada dinainte de revolutie) am avut robleme cu legea(inchisoare) 4 ani.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:04, 6 Octombrie 2009
La infiintarea unei societati se cere cazier fiscal si nu cazier judiciar.
Mai pe romaneste: puteti.
Trebuie sa depuneti o declaratie fondator.
Puteti sa cititi continutul declaratiei aici> [ link extern ]

Succes in continuare
Nu ai nici o problema, cazierul fiscal are in vedere infractiunile economice - vezi ordonanta 75/2001 privind cazierul fiscal.

Oricum in cazul tau a intervenit reabilitarea, pentru fapta comisa inainte de "89!
Csuri84 a scris:

Trebuie sa depuneti o declaratie fondator.
Puteti sa cititi continutul declaratiei aici> [ link extern ]

Succes in continuare

:slap: Am uitat de declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii asociat avgrojdea avgrojdea Un asociat cu cazier judiciar pentru o infractiune pentru care trebuia sa fie reabilitat de drept, dar radierea nu s-a efectuat. Vrea sa devina asociat la un ... (vezi toată discuția)
P.jur. membru in asociatie ContSters56278 ContSters56278 daca vreau sa infiintez o asociatie cu 3 membri dintre care unul persoana juridica am nevoie tot asa de \"cazier fiscal si judiciar\"? sau certificat fiscal ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar infiintare firma, administrator terminus1 terminus1 Buna seara, Am o neclaritate, citind diverse site-uri, forum-uri, chiar discutand cu diverse persoane inca sunt in neclaritate cu urmatoarele: Pentru ... (vezi toată discuția)