avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii asociat

Un asociat cu cazier judiciar pentru o infractiune pentru care trebuia sa fie reabilitat de drept, dar radierea nu s-a efectuat. Vrea sa devina asociat la un SRL. Reabilitarea judecatoreasca dureaza ceva.... pana atunci poate sa semneze un contract de societate?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:13, 8 Februarie 2007
si cu declaratie pe proprie raspundere cum ramane? ca doar el o semneaza
mai problematic este daca depun cazierul judiciar (el fiind doar asociat, nu si administrator)
daca intervine reabilitarea de drept, la solicitarea cazierului judiciar se constata si reabilitarea:P
Solicita cazierul si daca a trecut termenul vei vedea ca in cazier nu mai apare nimic:))
La registrul comertului nu-ti cere nimeni cazierul judiciar ci doar pe cel fiscal. Asa ca.....................succes in afaceri si cu si fara reabilitare.

La registrul comertului nu-ti cere nimeni cazierul judiciar ci doar pe cel fiscal. Asa ca.....................succes in afaceri si cu si fara reabilitare.

:)):)) cate societati ai infiintat#-o#-o la schimbarea asociatului nu se cere decat cazier judiciar iar la infiintare cazier judiciar si cazier fiscal:P
Cererea se respinge numai daca pe cazier sunt inregistrate infractiuni economice:O

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar infiintare firma, administrator terminus1 terminus1 Buna seara, Am o neclaritate, citind diverse site-uri, forum-uri, chiar discutand cu diverse persoane inca sunt in neclaritate cu urmatoarele: Pentru ... (vezi toată discuția)
Pot sau nu sa imi infiintez firma? stanculescumaria stanculescumaria Acum 2 ani am facut o prostie: am ajutat pe cineva care lucra la aceeasi firma cu mine si careera intr-o situatie critica cu o adeverinta de venit. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare :in cazul unei amenzi penale platita in 2002 olden olden pentru identitate falsa in caz de radiere din cazierul judiciar imi confera dreptul de a fi fondator sau administrator la o societate comerciala, ... (vezi toată discuția)