avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii asociat

Un asociat cu cazier judiciar pentru o infractiune pentru care trebuia sa fie reabilitat de drept, dar radierea nu s-a efectuat. Vrea sa devina asociat la un SRL. Reabilitarea judecatoreasca dureaza ceva.... pana atunci poate sa semneze un contract de societate?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:13, 8 Februarie 2007
Scuze:-/
Tu cu ce treaba esti pe aici:-/
Despre ce infractiuni vorbesti?
Trezestete papusa:D

Moshule.....:D eu sunt foarte treaz, topicul are urmatorul obiect: se vrea inregistrarea unui asociat, si se pune problema cazierului judiciar... pentru ca in el este consemnat o infractiune...(despre care nu se specifica nimic)

Prima intrebare care mi-o pun eu e despre ce infractiune e vorba? Ca poate sa nu fie reabilitata, si poti sa figura ca cel mai in regula asociat. Infractiniunile care ne intereseaza in principal sunt cele enumerate mai sus.
pai omul nu poate fi asociat daca are infractiuni economice:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar infiintare firma, administrator terminus1 terminus1 Buna seara, Am o neclaritate, citind diverse site-uri, forum-uri, chiar discutand cu diverse persoane inca sunt in neclaritate cu urmatoarele: Pentru ... (vezi toată discuția)
Pot sau nu sa imi infiintez firma? stanculescumaria stanculescumaria Acum 2 ani am facut o prostie: am ajutat pe cineva care lucra la aceeasi firma cu mine si careera intr-o situatie critica cu o adeverinta de venit. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare :in cazul unei amenzi penale platita in 2002 olden olden pentru identitate falsa in caz de radiere din cazierul judiciar imi confera dreptul de a fi fondator sau administrator la o societate comerciala, ... (vezi toată discuția)