Salut! Eu am 17 ani si vreau sa ma apuc sa fac drop shipping de pe amazon sau alliexpress pe ebay, adica listez pe ebay un produs de pe amazon sau alliexpress si il vand un pic mai scump , intrebarea mea e daca trebuie sa platesc taxe pentru profitul pe care il fac ? Imi trebuie ceva acte etc. ?
GermanAlex
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca nu aveti nimic pe numele personal si va prind sigur va iau caii de la bicicleta. Atata timp cat e vorba de sume mici nici nu se vor deranja. Daca insa aveti cont bancar personal pot sa ia de acolo. In principiu ANAF nu are cum sa verifice platile de pe eBay. Tot ce poate e sa verifice conturile bancare interne.
If you reside outside the UK but within the European Union you are entering into a contract with eBay Europe S.à r.l., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (company number R.C.S Luxembourg B. 120781, VAT number LU 21416127, business licence number 114463)
Intre statele membre EU exista proceduri de cooperare in domeniul fiscal (TITLUL X Aspecte internaționale din Cod Proc fiscala). Nu fiti asa sigur ca nu se verifica nimic.
Buna ziua! Eu am 20 de ani si vreau sa fac dropshipping de pe aliexpress si sa vand prin intermediul unui site facut pe platforma shopify. Este posibil sa prestez acest seviciu fara sa platesc taxe sau sa platesc taxele necesare, dar fara a emite facturi sau fara a avea firma/ PFA? Cineva a mentionat ceva legat de caen 4791. Ma puteti lamuri, va rog frumos?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.