avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ateliere creatie copii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ateliere creatie copii

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situaie. Eu cu sotia mea avem o librarie. Nu avem angajati. Ne ocupam noi de tot (eu sunt asociat si administrator si ea este doar asociat). Am dori ca la punctul de lucru sa tinem si ateliere de creatie (sotia a lucrat in acest domeniu si are putina experienta).

Intrebarea este daca ii trebuie dansei vreo autorizatie sau vreo diploma de psihologie , de lucru cu copii pentru a tine aceste ateliere?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexs1985 , utilizator 13:48, 4 Octombrie 2017
Mentionez ca are diploma de absolvire a unui curs de ingrijire a copilului (realizat in momentul cand a facut voluntariat la Hospice Casa Sperantei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - diploma necesara? tavutzza tavutzza Buna ziua! As dori sa infintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate confectii textile (imbracaminte - tricotaje). Am absolvit facultatea , dar ... (vezi toată discuția)
Ateliere de creatie pentru copii alexs1985 alexs1985 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Avem o librarie (un spatiu inchiriat cu 3 camere) si am dori ca intr-una din camere sa ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent maternal si am absolvit sociologia, pot deveni asistent social? mimisor31 mimisor31 Caut si eu un raspuns competent : Domnilor...sunt asistent maternal de 10 ani. Am absolvit o facultate de SOCIOLOGIE cursuri zi durata 3 ani cu licenta in ... (vezi toată discuția)