avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare factura din afara prin swift
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare factura din afara prin swift

Am doua facturi emise unor clienti din state in usd, dar suma inacasata este mai mica. Cel mai probabil o parte din bani au opriti pentru transferul de bani. Problema este ca in extrasul meu de cont nu se regasesc aceste sume. Cum pot inregistra in contabilitate sumele?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 09:59, 12 Octombrie 2017
Daca nu aveti nici un alt document, puteti sa faceti o decizie a administratorului prin care diferenta se inreg pe chelt privind comisioanele bancare.
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer pe elance / odesk ecaterinamihailovici ecaterinamihailovici ”Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)