avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... decizie pensionare medicala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

decizie pensionare medicala

decizia nu a venit in termenul de 45 de zile,Nu mai am concediu medical,ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:45, 5 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti notifica CJP in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Notificarea o puteti trimite prin posta cu confirmare de primire. Aveti sansa sa-i sensibilzati in conditiile in care de cele mai multe ori termenul de 45 zile nu se prea respecta. Ar putea fi invocate motive de genul - supraincarcarea cu dosare a putinillor lucratori din cadrul caselor de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pensie @#$% @#$% Buna ziua.Mama mea si a depus dosarul de pensie in februarie 2018 fiind acceptat dar decizia nu a venit nici pana azi(iunie 2018).Este normal sa dureze atat de ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie-salariu pemarian pemarian La un an dupa pensionare in anul 2010 am avut posibilitatea sa lucrez pe o perioada determinata in sistemul bugetar, trebuind astfel sa renunt la pensie ... (vezi toată discuția)
Bună seara, tocmai am băgat dosarul de pensie și mi s-a spus ... alina s alina s Bună seara, tocmai am băgat dosarul de pensie și mi s-a spus ca în aproximativ doua luni voi primi decizia la domiciliul care apare în dosar. Eu locuiesc ... (vezi toată discuția)