avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, tocmai am băgat dosarul de pensie și mi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, tocmai am băgat dosarul de pensie și mi s-a spus ...

Bună seara, tocmai am băgat dosarul de pensie și mi s-a spus ca în aproximativ doua luni voi primi decizia la domiciliul care apare în dosar. Eu locuiesc în Spania și am venit în România doar pentru a merge la casa de pensii după care ma întorc în Spania. Ce pot face dacă nu este nimeni care sa ridice decizia de pensionare?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:42, 1 Iulie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia de pensionare se trimite cu confirmare de primire. Este vorba de a se putea respecta termenul de 45 de la primire pentru o eventuala contestatie.
Daca nu semneaza titularul/ imputernicitul oficial (prin notariat) de primire, plicul se tine 10 zile la posta si apoi este returnat la CJP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strungar - grupa a ii-a de munca:da sau nu? katea78 katea78 Cine ma poate ajuta cu un raspuns argumentat juridic cu privire la dosarul de pensionare al tatalui meu. Datele principale sunt urmatoarele. - depunere ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare ni_leta ni_leta Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta, deoarece am o nelamurire: - am primit decizia de pensionare, in cuprinsul careia este mentionat faptul ca anumite ... (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de pensionare ROCHI ROCHI As dori sa stiu unde trebuie sa depun contestatie pentru decizia de pensionare anticipata partiala. Eu mi-am depus cererea de pensionare anticipata partiala ... (vezi toată discuția)