avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot fi concediat in urma acestui referat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot fi concediat in urma acestui referat?


SC PHOENIX GAMES SRL
In atentia d-lui Director zonal Marius Maceasa
REFERAT
Privind activitatea din P.L. Dambovita in perioada 07.09-20.09.20009


In perioada susmentionata, in punctul de lucru al societatii Phoenix Games SRL din judetuI Dambovita, mun. Targovisle, s-au constatat nereguli in ceea ce priveste respectarea disciplinei financiar- contabile, in sensul ca nu au fost operate incasarile zilnice limp de cel putin 5 zile. Despre acest fapt directorul judetean a fost sesizat zilnic. acesta neinstiintand si nejustificand in nici un fel aceasta situatie.
Avand in vedere cele de mai sus. precum si slabele rezultate obtinute in activitatea desfasurata (volum foarte scazut al incasarilor realizate). va solicitam a lua masurile ce se impun. respectiv retrogradarea/inlocuirea din functii a persoanelor vinovate.


Cu stima,

Bogdan Coman
coordonator anzari
Bistrita. 20.09.09
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 11:36, 6 Octombrie 2009
Daca se doreste cu adevarat concedierea dvs. , da , puteti fi concediata in urma acestui referat. Daca se doreste doar atentionarea dvs. cu privire la unele aspecte semnalate , puteti primi o sanctiune mai usoara.Depinde de angajator.
Poate fi un act oficial chiar daca nu are nr. de inregistrare, semnatura si stampila? Eu l-am scamat si l-am pus pe forum exact cum mi-a fost aratat. Nu au vrut sa mi-l lase decat dupa mari insistente din partea mea.
Exista posibilitatea sa fi fost trimis sub forma de e-mail , in acest caz nu poate avea stampila si semnatura...
Fiind o abatere in legatura cu munca,poate incepe o cercetare disciplinara pentru a analiza situatia respectiva,a stabili gradul de vinovatie si a rezolva aceasta problema

Daca angajatorul considera ca abaterea este grava si dvs sunteti persoana vinovata poate aplica ca si sanctiune disciplinara desfacerea contractului indivisual de munca.
Angel 2007 a scris:

Fiind o abatere in legatura cu munca,poate incepe o cercetare disciplinara pentru a analiza situatia respectiva,a stabili gradul de vinovatie si a rezolva aceasta problema
...



...si in acest caz trebuie sa fiti instiintat in scris sa va prezentati in fata comisiei respective , convocare pe care trebuie sa o onorati...
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2009
Marioara Maftei, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere daune morale iulianmihu iulianmihu Cazul meu a mai fost pe forum. Am fost concediat verbal, sau mai bine zis dat pe usa afara, in urma unui acestui referat SC PHOENIX GAMES SRL In atentia ... (vezi toată discuția)
Concediere nelegala iulianmihu iulianmihu In data de 21.09.2009 am fost concediat verbal in urma unui referat nesemnat si nestampilat de nimeni. Vreau sa ma adresez instantei de judecata si sa cer ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma aflu in situatia urmatoare; angajata la o firma ... denisa25 denisa25 Buna ziua! Ma aflu in situatia urmatoare; Angajata la o firma cu contract facut la distanta. Pe per.nedeterminata, 8 h! .eu intr un oras , firma in alt oras ... (vezi toată discuția)