avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vodafone își bate joc de noi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vodafone își bate joc de noi

I-am făcut soțului meu un abonament de telefon la Vodafone acum 4 ani.I-am specificat doamnei ca vrem un abonament care sa il poată folosi in toată Europa,deoarece e șofer pe tir extern.Sta plecat prin Europa 2-3luni si o luna sta acasă si tot așa.Luna trecută i-am prelungit contractul online,bifând ca doresc prelungirea abonamentului,fără modificarea contractului anterior.Ne-a dat un telefon gratis.Totul a fost perfect pana ieri,când primește soțul pe telefon un mesaj in care scria ca dacă nu vine in țara in 8 zile o sa aibă costuri suplimentare,deși el nu si-a consumat pana acum beneficiile din abonament.A sunat la Vodafone si i s-a spus ca nu are voie sa stea plecat din țara mai mult de o luna cu cartela.Tin sa precizez ca abonamentul lunar este de 30€ si a fost plecat 4 luni consecutive si pana acum nu au fost probleme de genul acesta.I s-a spus ca scrie in contract ca nu are voie sa țină mai mult de o luna cartela afara din țara,dar noi am bifat ca nu dorim modificarea contractului,doar prelungirea lui si de 2 luni de când am prelungit contractul nu am primit copie după contractul prelungit deși scria ca il voi primi in câteva zile.Ne-a precizat ca nu putem renunța la abonament,decât dacă plătim restul de 22 de luni x30€,dar nici nu poate folosi cartela pe extern.Ce as putea face in acest caz?Va rog sa m-a sfătuiți cum as putea proceda,deoarece soțul nu poate veni acasă,deoarece mai are încă 2 luni contract de munca.Va rog sa ne ajutați.Va mulțumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alina-Manuela , utilizator 16:11, 5 Octombrie 2017
din pacate reactia Vodafone este data de noua reglementare referitoare la utilizarea resurselor in roaming, orice alt furnizor de servicii din Romania ar avea de respectat aceleasi obligatii. puteti lua mai multe cartele si sa le foloseasca alternativ pentru perioada maxima permisa fiecareia.
Din câte am înțeles noua reglementare cu romingul e in beneficiul nostru,nu a operatorilor,Eu ce sa fac in acest caz.Platesc lunar 30€ abonament,țin cartela frumos in vitrina si soțul meu își cumpara din fiecare țara câte o cartela si de fiecare data când tranzitează o țara schimba cartela!Superb!!!!!!!!!Strigator la cer!Bătaie de joc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roaming ic ic Buna ziua, Sotul meu sta plecat cate o luna in olanda si 1 saptamana revine in romania.Pentru a putea comunica foloseste o cartela de la Vodafone ... (vezi toată discuția)
Problema vodafone Niclaudia Niclaudia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau recomandare cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Am abonament cu Vodafone de prin 2004. Nu am avut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am facut portarea numerelor de telefon de la vodafone catre telekom.iar acum primesc de la vodafone o notificare intarziere plata in valoare de 813 ron Claudiu Pascu Claudiu Pascu Am reusit sa prind un operator Vodafone la telefon care imi spune ca asta e taxa de reziliere contract.eu nu am beneficiat de nici un telefon.eram client ... (vezi toată discuția)