avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer functionar public

Buna ziua! Se poate transfera un inspector asistent, clasa I, treapta III de salarizare pe o functie publica vacanta de inspector asistent, clasa I, treapta I de salarizare. Functionarul public e de acord sa-si pastreze treapta III de salarizare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 7 Octombrie 2009
Potrivit legii, transferul in interesul serviciului se face intr-o functie publica de aceeasi categorie, clasa si grad profesional cu functia publica detinuta de functionarul public sau intr-o functie publica de nivel inferior, iar transferul la cerere se face intr-o functie publica de aceeasi categorie, clasa si grad profesional sau intr-o functie publica de nivel inferior.
Buna ziua! Difera treapta de salarizare.
Legea nu prevede decat aceeasi categorie, clasa si acelasi grad profesional nu face nicio referire la treapta de salarizare. Parerea mea este ca se poate realiza acest transfer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionari publici furculescuioana furculescuioana ma pot transfera cu consilier A1 la o alta institutie care are in statul de functii inspector A3 si sa-mi pastrez clasa si gradul profesional? (vezi toată discuția)
Inspector clasa i asistent - referent clasa iii superior - transfer la cerere - AlinMandrica AlinMandrica Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: - un functionar public avand functia publica de Inspector, clasa I, grad profesional asistent, se ... (vezi toată discuția)
Transfer in interesul serviciului iulianadumi iulianadumi Momentan lucreaz la o institutie de stat pe perioada determinata pana in februarie 2011. Mentionez ca am ocupat postul prin concurs, sunt functionar public, ... (vezi toată discuția)