avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer functionari publici

ma pot transfera cu consilier A1 la o alta institutie care are in statul de functii inspector A3 si sa-mi pastrez clasa si gradul profesional?
Cel mai recent răspuns: Angela Vilcea , utilizator 15:21, 20 Septembrie 2010
Eu zic ca se poate...transferul se face pe functia publica vacanta existenta la institutia unde mergeti, functie publica care poate fi egala sau inferioara in clasa, grad si treapta de salarizare cu fp detinuta initial (in cazul de fata ati pastra clasa si gradul profesional, pierzand 2 trepte de salarizare).
transferul la cerere sau in interesul serviciului se poate face intr-o functie de aceeasi categorie clasa grad profesional sau intr-o functie de nivel inferior in urma aprobarii cererii de transfer.Transferul in interesul serviciului se poate efectua numai cu acordul functionarului public pe cand Transferul la cerere poate avea loc numai intre autoritati sau institutii publice din administratia publica centrala, intra autoritati administrative autonome sau intra autoritati sau institutii publice din administratia publica locala. De obicei, treapta 3 (cea mai inferioara) se stabileste pentru functia publica care este ocupata prin concurs. In Statul de functii cand se stabilesc cheltuielile de personal se merge de obicei pe treapta cea mai superioara. Cel putin eu asa procedez iar ANFP nu m-a creat probleme.
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
Angela Vilcea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire treapta pentru concurs alexandru andra alexandru andra Cum stabilesc treapta de salarizare daca in stat nu am stabilite trepte de salarizare pentru FP. Dupa concurs ce treapta de salarizare ii stabilesc? (vezi toată discuția)
Mutare definitiva functionar public ContSters240394 ContSters240394 Se poate muta definitiv un functionar public de pe superior pe superior, dar momentan este pe treapta 3 si postul pe care solicita mutarea este treapta 1, ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Cosmin Enescu Cosmin Enescu Buna ziua! Se poate transfera un inspector asistent, clasa I, treapta III de salarizare pe o functie publica vacanta de inspector asistent, clasa I, treapta I ... (vezi toată discuția)