avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale proces-verbal predare primire societate cesionata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

proces-verbal predare primire societate cesionata

Buna ziua,
Am cesionat o societate comerciala si am obtinut rezolutia finala de la Registrul Comertului prin care nu mai detin functia de administrator al societatii.
Doresc sa stiu daca e necesar sa redactez un proces verbal de predare- primire a tuturor documentelor financiar contabile, mijloace fixe, obiecte de inventar, contracte existente ( de inchiriere spatiu, telefonie fixa si mobila, utilitati, etc)
Am intrebat un avocat si un jurist, care mi-au comunicat ca nu au un model / nu e necesar un asfel de proces verbal deoarece descarcarea de gestiune se considera efectuata prin rezolutia emisa de Registrul Comertului. Astept cu interes raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: mirceacrc , utilizator 18:18, 5 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator/asociat srl dploiesti dploiesti Va rog sa-mi spuneti daca predarea tuturor actelor, inclusiv cele contabile, intre vechiul administrator/ asociat si noul administrator/asociat este valabila ... (vezi toată discuția)
Responsabilitati in cesiunea unei firme gigi66 gigi66 Am cesionat 100% partile sociale a unui SRLcu activitate 1,5 ani ,fara datorii la stat sau altundeva,societatea nu a fost pe profit in acest timp,deoarece ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale andrreea01 andrreea01 In cadrul unei firme srl cu doi asociati (50-*50) am cesionat partile sociale celuilalt actionar, mentionex ca eu am administrat societatea pana la cedarea ... (vezi toată discuția)