avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale proces-verbal predare primire societate cesionata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

proces-verbal predare primire societate cesionata

Buna ziua,
Am cesionat o societate comerciala si am obtinut rezolutia finala de la Registrul Comertului prin care nu mai detin functia de administrator al societatii.
Doresc sa stiu daca e necesar sa redactez un proces verbal de predare- primire a tuturor documentelor financiar contabile, mijloace fixe, obiecte de inventar, contracte existente ( de inchiriere spatiu, telefonie fixa si mobila, utilitati, etc)
Am intrebat un avocat si un jurist, care mi-au comunicat ca nu au un model / nu e necesar un asfel de proces verbal deoarece descarcarea de gestiune se considera efectuata prin rezolutia emisa de Registrul Comertului. Astept cu interes raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: mirceacrc , utilizator 18:18, 5 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare-primire dorel13 dorel13 Cand o societate comerciala inchiriaza un spatiu comercial cu mijloace fixe si obiecte de inventar unei alte societati comerciale, se incheie un contract de ... (vezi toată discuția)
Gestionar sau nu ? sabinna sabinna O persoana are in gestiune toate calculatoarele din societate. Acestea sunt folosite de salariati in indeplinirea sarcinilor de serviciu fiind preluate de ... (vezi toată discuția)
Vanzare societate comerciala Daniela Nedelcu Daniela Nedelcu sunt contabil la o societate comerciala cu activitate de comert (bar) ai carei actionari sunt in varsta si doresc sa vanda firma unei terte persoane.va rog sa ... (vezi toată discuția)