avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecina deranjanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina deranjanta

Intrebare rapida:

Ce se poate face impotriva unei vecine care bate in tevile comune la ore tarzii, pe motive inventate?
Mentionez ca doamna in cauza este foarte batrana, locuieste singura iar motivul pentru care bate in tevi este ca o deranjam cu un zgomot anume. Dupa vizita a 5 persoane in casa dansei ( eu, sotul, fratele meu, administratorul si sotia acestuia) am ajuns la concluzia ca dansa sufera de vertij, pt ca nu se auzea absolut nimic, nici macar traficul (blocul este amplasat pe un bulevard intens circulat), dar dansa refuza sa inteleaga acest lucru.

Ce ar fi de facut, avem un bebe de 2 luni care se trezeste inutil de cateva ori pe noapte din cauza acestei femei...?
Cel mai recent răspuns: MarinaRap , utilizator 15:14, 6 Octombrie 2017
Viata la bloc,uneori nu este pe atat de linistita si de roz pe cat ne-am dori unii dintre noi
Nu putem sa ne alegem vecinii,iar in cazul in care acestia sunt in etate,suferinzi si au diferite comportamente ,traiul in comun se poate transforma in ceva greu de suportat si care uneori ,datorita varstei sau a afectiunilor autorului sunt greu de solutionat
Incercati sa discutati cu familia,rudele,apartinatorii vecinei cu scopul izolarii tevilor parte comuna
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau puteti sa-i izolati dvs tevile cu climapor.Este un burete special,se gaseste pe la Practiker,Dedeman...si este foarte ieftin,aprox 7 lei.Se prinde cu niste clipsuri.Pentru o teava aveti nevoie de 3.Daca are 2 tevi alaturate,luati mai mare.
Hmm, f buna idee. Tevile de la dansa din apartament?
Da.Acel material are grosimea de 10 cm...nu se va mai auzi.Eu am tevie izolate cu asa ceva....de fapt,majoritatea celor cu centrala, astfel nu mai platesc tevile pe verticala de caldura,cand se calculeaza partile comune.
Hmm...pentru asta trebuie sa fie si dansa de acord si sa intram in casa...ceea ce e greu de crezut :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contracte individuale cu dalkia termoservice george2104 george2104 Buna ziua, Suntem o scara care are o majoritate de 70% din apartamente decuplate de la termoficare. Cei 30% ramasi ne obliga prin contractul colectiv sa ... (vezi toată discuția)
Plata la incalzire a tevilor comune izolate naher naher Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca gasesc undeva metodologia de calcul pentru plata caldurii in cazul tevilor comune din apartament,tevi car au fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am probleme cu vecinul de cand m-am mutat intr-un ... HuDumitru HuDumitru Buna ziua, Am probleme cu vecinul de cand m-am mutat intr-un apartament nou. Acesta este deranjat de zgomotul pe care il facem eu si prietena mea in timp ... (vezi toată discuția)