Ce se poate face impotriva unei vecine care bate in tevile comune la ore tarzii, pe motive inventate?
Mentionez ca doamna in cauza este foarte batrana, locuieste singura iar motivul pentru care bate in tevi este ca o deranjam cu un zgomot anume. Dupa vizita a 5 persoane in casa dansei ( eu, sotul, fratele meu, administratorul si sotia acestuia) am ajuns la concluzia ca dansa sufera de vertij, pt ca nu se auzea absolut nimic, nici macar traficul (blocul este amplasat pe un bulevard intens circulat), dar dansa refuza sa inteleaga acest lucru.
Ce ar fi de facut, avem un bebe de 2 luni care se trezeste inutil de cateva ori pe noapte din cauza acestei femei...?
Viata la bloc,uneori nu este pe atat de linistita si de roz pe cat ne-am dori unii dintre noi
Nu putem sa ne alegem vecinii,iar in cazul in care acestia sunt in etate,suferinzi si au diferite comportamente ,traiul in comun se poate transforma in ceva greu de suportat si care uneori ,datorita varstei sau a afectiunilor autorului sunt greu de solutionat
Incercati sa discutati cu familia,rudele,apartinatorii vecinei cu scopul izolarii tevilor parte comuna
vali m
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sau puteti sa-i izolati dvs tevile cu climapor.Este un burete special,se gaseste pe la Practiker,Dedeman...si este foarte ieftin,aprox 7 lei.Se prinde cu niste clipsuri.Pentru o teava aveti nevoie de 3.Daca are 2 tevi alaturate,luati mai mare.
Da.Acel material are grosimea de 10 cm...nu se va mai auzi.Eu am tevie izolate cu asa ceva....de fapt,majoritatea celor cu centrala, astfel nu mai platesc tevile pe verticala de caldura,cand se calculeaza partile comune.