avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buletinul de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buletinul de identitate

Buna ziua, tocmai am implit 18 ani pe data de 25.09, in aceasi zi buletinul meu de identitate a expirat, astazi m-am prezentat pentru reinoirea acestuia.
Mi s-a spus ca il voi ridica abia pe data de 28.10.2009.
Cand am auzit astea am cerut sa mi se dea o dovada. Am primit o hartie cu o semnatura si o stampila si fostele date de pe buletin.
Ei bine eu am nevoie la o banca de aceasta dovada, asa mi s-a spus la banca ca pot veni cu o dovada, insa, aceasta dovada pe care am primit-o la Evidenta Populatiei nu este buna.
Ceea ce nu am inteles.. Ce fel de dovada trebuie sa primesc ca sa pot arata la banca? Pentru ca, cu o singura hartie nu se poate.
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2009
andreifan, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreifan , utilizator 10:13, 6 Octombrie 2009
Cereti sa va elibereze o dovada a faptului ca b.i este la politie si se elibereaza in data de 28.10.2009, sau daca nu e urgent asteptati mai bine , pentru a arata b.i.
Am cerut dovada si dupa cum am spus am primit o simpla hartie.
Mi-au spus cativa apropiati ca dovada ar fi avand nevoie de poza.
Am si poze acasa, daca o sa revin imi va fi data o dovada clara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda online Lidyalexandra Lidyalexandra Buna ! Caut disperata ajutor. Eu si prietenul meu am gasit pe internet o masina de vanzare. Vânzătorul e plecat in Anglia si mi-a cerut drept dovada ca ... (vezi toată discuția)
Minor care refuza sa se legitimeze in prealabil ionutd77 ionutd77 Bună seara, sunt minor, am 15 ani, astazi am iesit din scoala in timpul orei, iar politistul care statea la poarta m-a intrebat unde merg, doream sa merg la ... (vezi toată discuția)
Cnp eronat in buletin ? mm83 mm83 Buna ziua, am o mare nelamurire privind CNP din buletin. Este posibil ca o persoana legitimata cu buletin de identitate emis in 1983, revizuit in 1994, sa ... (vezi toată discuția)