avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune actiuni SA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune actiuni SA

Buna ziua. Imi poate spune cineva ce documente se depun la Registrul Comertului in cazul cesiunii de actiuni intre actionarii unui SA?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena070 , utilizator 11:23, 6 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc doamna avocat. Este vorba despre actiuni nominative. Inteleg ca intentia actionarului de a-si vinde pachetul de actiuni trebuie supusa aprobarii A.G.A.?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare asociati la un sa george141414 george141414 Se doreste a se schimba doi asociati la un SA(o persoana fizica si una juridica), cu 3 persoane fizice. Cum se procedeaza? In baza carui articol se poate ... (vezi toată discuția)
Modificare actionari societate deacroxana deacroxana Un SA are 5 asociati, unul care este si administrator detine 96% din actiuni, iar restul cate 1 %. Actionarul principal, care este administrator, vrea ca acest ... (vezi toată discuția)
Transmiterea partilor sociale.cesiune ContSters182184 ContSters182184 Buna ziua. 1)Pe perioada suspendarii activitatii unei societati-cu raspundere limitata cu asociat unic-se pot cesiona partile sociale ori trebuie mai intai sa ... (vezi toată discuția)