avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am alimentat de la benzinărie apă. Exista bon ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am alimentat de la benzinărie apă. Exista bon fiscal, probă și martori! Cum procedez pentru despăgubire, pentru că mașina nu mai funcționează?

Am alimentat apa in loc de benzina la o renumita benzinărie!Am bon fiscal,proba,înregistrare video si martori.Cum procedez pentru despăgubire?!Masina nu mai funcționează!
POPA GHEORGHE a scris:

@Lau179
In mesajul meu am precizat in ce conditii o actiune in instanta poate avea castig de cauza.
In privinta inspectorilor de la PC atata timp cat nimeni nu le cere sa fie eficienti vor continua in stilul pe care il amintiti dvs. Noua romanilor de place sa ne vaitam si sa ne indoim permanent de profesionalismul functionarilor statului, dar nu le solicitam sa fie eficienti si atunci cand nu sunt eficienti, nu deschidem actiune in instanta pentru a le cere daune materiale si/ sau daune morale.
Poate multi se vor arata nedumeriti cel putin, de aceasta abordare. Daca cunoasteti alta cu rezultate notabile, scrieti aici, sa aflam si noi ceilalti.
Daca doresc cu adevarat sa ajute consumatorul, in cazul prezentat, o solutie corecta pentru inspectorii de la PC poate fi cea mentionata in mesajul meu.

problema nu e ca nu se misca sau nu vor sa se miste, problema e ca NU AU CADRU LEGAL sa o faca! Acolo e problema. Cetateanul de rand nu are ce sa faca in legatura cu asta alta decat sa puna preskune pe parlament dar probabil initiativa ar trebui sa plece de la cineva din Justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Benzina cu apa Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Ati bagat vreodata din minunatele benzinarii romanesti, benzina cu APA.....? Nu doar ca a costat benzina mult...dar sa vedeti cheltuielile de dupa cu ... (vezi toată discuția)
Etichetare gresita produs in benzinarie gabidonose gabidonose Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. La finele saptamanii trecute, am dorit sa ... (vezi toată discuția)
Unde si cum pot face o plangere impotriva unui angajat al unei benzinarii, care a bagat benzina in loc de motorina, provocand pagube mari motorului masinii? monica_dinulescu monica_dinulescu Buna ziua. As dori primesc cateva informatii legate de modul in care pot face o plangere si ce sanse am sa recuperez paguba, in conditiile pe care vi le voi ... (vezi toată discuția)