avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Tata decedat de peste 10 ani. Mostenitorii nu au dezbatut mostenirea. Acum o parte dintre ei vor sa vanda. Vor sa faca documentele necesare prin notar. In mostenire sunt cuprinse terenuri extravilane si intravilane. Care ar putea fi procedura legala prin care mostenitorii care nu vor sa vanda pot deveni proprietari cu drepturi depline. Care sunt taxele cuprinse in procedura respectiva.
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2017
veselia1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: veselia1234 , utilizator 09:22, 8 Octombrie 2017
Buna ziua,
Se dezbate succesiunea si se solicita iesirea din indiviziune.
Daca va intelegeti dezbateti toate la notar si costurile se stabilesc de acesta conform grilelor notariale..
Daca nu va intelegeti atunci veti apela la instanta si veti plati 5% din valoare taxa de timbru, circa 1000 - 1500 lei expertiza si, eventual, avocat.
Multumesc
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral cu vanzaare DanielAl DanielAl Am de rezolvat următoarele obiective: I. Partajul unor terenuri, în bună înţelegere, între 5 moştenitori fraţi|/surori din care 4 în viaţă şi 3 ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Calincristina74@yahoo.com Calincristina74@yahoo.com Cum putem iesim din indiviziune tata decedat aflandu-se cu ceilalti doi frati pe titlu fara sa ajungem in instanta.Si cam cat ne-ar costa toate actele pt un ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune. Pepe69 Pepe69 Care este cea mai simpla si mai putin costisitoare forma de a se dezbate o succesiune dintre 2 frati in viata mostenitori? Motivul dezbaterii fiind doar ... (vezi toată discuția)