Stimate domnule avocat
In anul 2005 am contractat in calitate de persoana juridica un autoturism tip autoutilitara cu un credit ipotecar luat de la Banca Wolsfbank , credit pe care nu l-am mai putut achita de prin aprilie 2009.
Prin anul 2012 prin executor judecatoresc mi s-a cerut sa achit restul de bani circa 3500 euro,eu propunind ca in contul acestei restante de bani sa mi se execute bunul contractat.
La sfarsitul anului 2015 in urma fuziunii dintre banca Wolksbank si banca Transilvania ,prin acelasi executor judecatoresc , prin cartea funciara mi s-a scos la licitatie cu vanzare apartamentul personal in care locuiesc impreuna cu familia.
In aprilie 2016 am facut o contestatie la executare , la care pe 29 decembrie accesand site-ul Ministerului Justitiei am aflat ca am primit o solutie nefavorabila si la care nu am primit nici pana astazi hotararea judecatoreasca de la tribunalul de care apartin , pentru a face recurs la aceasta hotarare.
Va rog stimate domn(a), sa-mi spuneti pe aceasta cale ce mai am de facut .
Va multumesc !
La arhiva am mers si mi se zice ca dosarul nu poate fi studiat intrucat este la judecator urmand sa mi se redacteze hotararea.Intrucat a trecut atat timp de la publicarea hotararii pe siteul MJ , am facut doua cereri de urgentare a redactarii hotararii una in iunie 2017 si una pe la inceputul lui sept. 2017 si tot n-am primit niciun raspuns.
Intre timp mi s-au blocat cardurile din banca si mi s-a pus poprire pe salar.
Ma gandesc sa fac o reclamatie la Protectia Consumatorului poate obtin astfel hotararea pe care sa o contest prin apel.
Stau cu frica ca ma trezesc cu vreun eventual cumparartor si trebuie sa parasesc imobilul !
Termenul de apel curge de la data la care Dumneavoastra primiti hotararea, adica dupa ce a fost redactata. Se intampla deseori ca redactarea sa dureze foarte mult datorita volumului mare de dosare existente pe rolul Instantelor Judecatoresti.