avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac si protest
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac si protest

In pe data de 16 mai 2017 pe sitele [ link extern ]

mi s-a dat pe site hotararea care imi este favorabila in privinta unor acte in legatura cu cumpararea unei case.

DE atunci din 16 mai 2017 tot astept redactarea hotararii care tine loc de titlu de proprietate.
Aceasta hotarare inca nu mi -a ajuns acasa si sunt la a 3-a cerere de urgentare a redactarii hotararii, ultima cerere prin registratura cu nr de inregistrare 12 sept 2017.
Ce cai de atac exista si cat mai radicale pentru a obtine aceasta hotarare autentificata?
Situatia familiei este f delicata cu 2 copii cu probleme medicale, avem si un credit cu un executor pe urme ... orice zi de intarziere produce efecte dramatice ... Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:02, 15 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ultimii ani au fost frecvent intalnite situatii in care motivarea unei hotarari a durat si un an un an si jumatate,astfel incat termenul trecut de la data pronuntarii in cauza dvs pare chiar ,,rezonabil''.Formulati un memoriu la presedintele instantei respective si un memoriu la CSM.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta ... Byageo1 Byageo1 Buna seara! Am si eu urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog frumos! Am terminat un proces pe 16 iulie 2020 si mi s a spus ca pe 16 ... (vezi toată discuția)
In cat timp se trimite o sentinta acasa Biianca Biianca Buna ziua. as avea si eu o intrebare la dumneavoastra. pe data de 01.06.2016 am terminat un proces in care s-au dat 30 de zile de la comunicare pentru ... (vezi toată discuția)
Redactare si comunicare hotarare judecatoreasca apel guest12345 guest12345 Am castigat un apel la procesul de partajare al unor bunuri in martie 2019. Am vazut asta pe portal.just.ro. Totusi, de atunci nu am primit hotararea. In urma ... (vezi toată discuția)