Am declarat pe proprie raspundere ca nu am antecedente penale pt a fi administrator la o societate la care lucram ca amanetar. De asemenea am dat si un specimen de semnatura, toate acestea fiind facute bineinteles la un notar si avand loc in februarie 2017. La maximum doua saptamani dupa acestea mi am dat demisia ca amanetar luand decizia de a termina definitiv orice legatura cu aceasta societate, sefii refuzand sa imi returneze acea procura. Mi s a adus recent la cunostinta ca aceste documente pot fi folosite si fara prezenta mea si am fost la acelasi notar alegand sa anulez documentele, notarul spunandu mi ca trebuie depusa cererea de anulare a specimenului de semnatura la Registrul Comertului. Ajungand la Registrul Comertului am aflat ca nu pot anula documente ce nu au fost depuse si ca trebuie sa fiu atent permanent sa nu figurez ca administrator la acea societate. Intrebarea mea evidenta este :
Cum trebuie sa procedez pentru a nu sta mereu cu grija ca fostii mei sefi pot folosi acele documente pentru a ma declara ca administrator la societatea lor la Registrul Comertului sau cum pot face sa invalidez acele documente?
Eu nu figurez ca administrator in baza de date. Deci nu au depus actele si chiar daca au trecut 7 luni de cand au fost facute actele au ramas la ei deci ma gandesc ca pot fi folosite oricand. Asta e problema mea pentru ca ei n au vrut sa mi le returneze si vreau sa stiu daca pot face cumva sa le anulez.
Asociati - straini
ce acte/declaratii imi trebie pt. un SRL cu asociati staini? pasaport cu viza? altceva?
o persoana straina poate fi administrator? are cond. ... (vezi toată discuția)
Sediu societati
DOUA SOCIETATI POT SA AIBA ACELASI SEDIU?
UNA E CU ASOC. UNIC- UNUL DIN SOTI IAR CEALALTA E CU DOI ASOCIATI: CELALALT SOT SI O PERS. STRAINA.
CE COND. ... (vezi toată discuția)
Cabinet veterinar
crysenc21
Doresc infiintarea unui SRL care sa aiba ca obiect principal de activitate desfasurarea de activitati veterinare - unul dintre asociati fiind medic veterinar. ... (vezi toată discuția)