avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare acte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare acte

Actele mele sunt la sotul meu cu care m-am despartit in fapt de o luna, din motive de agresiune indreptata impotriva mea. Intentionez sa intoduc actiunea de divort in cel mai scurt timp posibil. Cum pot sa-mi recuperez actele, acestta nu mi le da de buna voie.Politistul din sat a spus ca el nu ma poate ajuta, ca se poate face doar pe caleamiabila. Eu ce sa fac, poate el sa-mi detina actele (certificat nastere minor, certificat casatorie, diplome de studiu de ale mele)de care eu am nevoie, cum sa le recuperez?
Cel mai recent răspuns: baciu85 , utilizator 20:08, 7 Octombrie 2009
facet duplicate dupa ele.
duplicat dupa certificat de nastere cam greu pt ca dupa cum am spus nu prea pot sa ma apropii de primaria din localitatea natala..se poate fece duplicat si dupa cartea de identitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate originale, recuperare Elena Lidiana Elena Lidiana ce pot face in situatia in care sotul nu imi da certificatul de casatorie in original si nici mama certificatul de nastere sa imi pot face buletinul. precizez ... (vezi toată discuția)
Copie certificat de nastere/casatorie ann678 ann678 Buna seara, In dosarul pe care urmeaza sa-l depun pentru obtinerea unui duplicat al diplomei de bacalaureat, trebuie sa fac o cerere si o copie legalizata ... (vezi toată discuția)
Acte furate PodarDumitrita91 PodarDumitrita91 Am si eu o problema ... Mi ai disparatu din casa actele . M ai exact mi au fost furate :) de catre soacra. Nu mai am nimic . Nici certificatul meu de nastere , ... (vezi toată discuția)