Buna ziua,
Fratele meu se afla intr-o situatie delicata prin urmare l-am rugat sa-mi trimita un mail redactat pentru a-l putea copia si posta pe forum:
"Lucrez la un SRL care din martie a inceput sa-si concedieze angajatii la inceput prin restructurare. In prezent, mai suntem cativa oameni vechi deoarece a angajat pe salarii mai mici altii(si cu experienta indoielnica). Ne-a impus sa lucram in ultima perioada si in sambetele noastre libere cu amenintarea ca ne da afara. Cei care nu s-au prezentat au fost concediati. Au trecut 2 luni si nu ne-a platit orele suplimentare pana in prezent(desigur ca la un control nu veti gasi dovada orelor suplimentare ). In martie ne-a facut la toti contract de 6h si salariul de 400ron, fiind platiti la negru pe diferenta de bani, desigur. In ziua de salariu de cate ori intrebam de banii pe orele suplimentare mi se spunea sa zic mersi ca primesc si salariul(de parca veneam ca sa stau la servici, nu sa muncesc!!!!).
Pana in prezent am lucrat in 2 luni 120h suplimentare. Concediu mi-am luat doar 10 zile. Ieri am fost anuntat verbal ca sunt in preaviz din motive fals argumentate de ei deoarece am avut martor. Am prins ideea patronului de a trece criza : trage tare pe oameni pana nu mai pot, iar cand iti ceri dreptul, te da afara, dupa ce si-a adus oameni noi in firma. O JIGODIE, deoarece am pus firma lui pe primul plan si mi-am nenorocit si coloana, iar el oricum nu a apreciat munca depusa de mine si pana la 1-3 noaptea. Am intrebat cum voi lucra in aceasta perioada si mi-a zis ca 15 zile program de 8h. El trebuie sa-mi plateasca orele suplimentare , zilele de concediu(puteti sa-mi spuneti la cate zile am dreptul daca preavizul se termina pe 23 oct2009inclusiv?) si perioada de preaviz lucrata. Am dreptul sa nu ma mai duc la servici depunand cerere de recuperare din orele suplimentare pentru cele 15 zile chiar daca el nu aproba? Ce ma sfatuiti sa fac deoarece exista riscul sa muncesc in continuare si sa nu fiu platit corespunzator? Am nevoie de ajutor deoarece ma simt depasit de situatie."
Situatie delicata in care dvs ca si angajat nu aveti posibilitati legale in raport de atitudinea si masurile dispuse de angajator.
Aveti dreptul legal a sesiza oficial ITM,care reprezinta autoritatea competenta sa verifice si sa dispuna sanctiuni ,in cazul constatarii incalcarii pervederilor in vigoare referitoare la raporturile de munca.
Pentru a fi in preaviz trebuie sa vi se dea o decizie de desfacere a contractului infdividual de munca,un este trecut art din Codul Muncii pe baza caruia se desface CIM ,perioada de preaviz,etc
Decizia de incetare a raportului de munca o puteti contesta in justitie.
In CCM unic la nivel national art 74(2) În cazurile în care unitatea este obligată, potrivit legii, să acorde un preaviz la desfacerea contractului de muncă, durata preavizului va fi de 20 de zile lucrătoare.
1. Faceti urgent o sesizare la ITM cu toate problemele ridicate aici.
2. Daca va concediaza prin desfiintarea locului de munca aveti urmatoarele drepturi stabilite de CCMUNN pe anii 2007-2010:
ART.74. (2) In cazurile in care unitatea este obligata, potrivit legii, sa acorde un preaviz la desfacerea contractului de munca, durata preavizului va fi de 20 de zile lucratoare.
(3) In perioada preavizului, salariatii au dreptul sa absenteze patru ore pe zi de la programul unitatii, pentru a-si cauta un loc de munca, fara ca aceasta sa afecteze salariul si celelalte drepturi. Orele absentate se pot acorda prin cumul, in conditiile stabilite de angajator.
ART.78. - (1) La incetarea contractului individual de munca din motive ce nu tin de persoana salariatului, angajatorii vor acorda acestuia o compensatie de cel putin un salariu lunar, in afara drepturilor cuvenite la zi.
(2) Prevederile alin. 1 sunt aplicabile atunci cand incetarea contractului individual de munca a intervenit ca urmare unor motive ce nu tin de persoana salariatului.
1.In primul rand ca sa vedeti la catezile de CO aveti dreptul trebuie sa vedeti cate aveti in contractul de munca.Vedeti si cele de anul trecut neefectuate.
2.Pentru preaviz trebuie o comunicare de concediere.
3.Prin actiune in justitie puteti solicita si plata orelor suplimentare, dar trebuie sa probati ca le-ati efectuat.
4.Salariul nu se paote modifica unilateral
Un sfat: nu semnati nimic gen demisie sau acord...ca nu mai aveti nici un drept sa-l contestati...Ar fi bine sa va aliati mai multi angajati si sa sesizati ITM
Nu cred ca aveti sanse de castig referitor la sesizarea catre ITM , decat daca se probeaza ca lucrati suplimentar ... legea spune clar : salariatii cu c.i.m. cu timp partial nu pot efectua ore suplimentare, de aceea cred ca nici nu o sa va plateasca (ati specificat ca aveti c.i.m. cu 6 ore :)).
P.S.
salariul poate fi modificat unilateral (prin crestere), dar numai in baza unui act normativ sau ccm ... art.17 alin.4 c.mun.
Perioada preaviz
mitrache_v
Buna ziua! Imi puteti da si mie reglementarea legala prin care perioada de preaviz in cazul concedierii individuale este de 20 de zile calendaristice? Va ... (vezi toată discuția)