avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA obtinere cod TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

obtinere cod TVA

Care este, in momentul de fata, procedura de obtinere a codului de TVA, ce documente sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Luy20 , utilizator 19:39, 7 Octombrie 2017
Se obtine prin depunerea formularului 010.
Daca il obtineti prin depasire de plafon se depune 010 si balanta.
La obtinerea prin optiune(ulterior infintarii) se depune 010 cu cifra de afaceri pe care o estimati.
Pe langa declaratia 010 se pot cere si alte documente, depinde de anaf-ul la care sunteti arondata si de asociati, daca au mai fost sau nu in alte societati. In mare se cer actele de infiintare, declaratie pe proprie raspundere cu activitatile autorizate in certificatele constatoare emise de onrc, certificat constator forma lunga ONRC, contractul cu un expert contabil (daca ati bifat pe 010 ca aveti servicii de contabilitate), etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 ancut75 ancut75 cu privire la declaratia 010, ca firma noua trebuie sa estimez cifra de afaceri???? daca da, cum sa procedez? , va fi inferioara plafonului de scutire ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere - venituri din consultanta irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta va rog cu o informatie va rog? Microintreprindere ce desfasoara activitati de consultanta .Cum imi calculeaz acei 20% pt a ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire firma + domeniul de activitate CatalinMuntean CatalinMuntean Ma intereseaza care sunt procedeele si costurile pentru a schimba denumirea si domeniul de activitate al unei firme si de asemenea ce trebuie facut pentru ca ... (vezi toată discuția)