avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investitii in imobilul proprietate a parintilor- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investitii in imobilul proprietate a parintilor- neintelegeri

Buna ziua, Locuiesc cu parintii, sotul si copilul meu. De ceva timp nu ma mai inteleg cu mama mea de la diferite chestii, opinii diferite, etc. Acolo am investit ff mult la casa, dar as vrea sa plec fiindca e prea multa presiune si nu mai suport. Intrebarea mea e cum sa procedez ca acolo mi am investit toti banii. Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:51, 7 Octombrie 2017
Buna ziua. Imobilul in care ati locuit cui apartine? Ce perioada ati locuit in imobil? Care este cuantumul chiriei platite in perioada cat ati locuit in imobil? Ce valoare are investitia facuta?
Probabil, v-ati dat seama din intrebari ca se poate face o compensatie intre folosinta imobilului si investitia facuta.
Locuim toti in casa parinteasca, casa e pe numele tatalui, iar investitia e cam in jur de 25000 euro.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
trandafir2, moderator
V-am spus, se poate face o compensatie intre folosinta imobilului si investitia facuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi egale? Michi2475 Michi2475 Buna ziua, Eu locuiesc cu parintii mei impreuna cu sotul si copilul in casa parinteasca care e pe numele tatalui. Aici stam de 19 ani si am investit fff mult ... (vezi toată discuția)
Mostenire marilena123 marilena123 buna ziua! va deranjez si eu cu o intrebare! eu cu sotul meu locuim la socrii iar acum vrem sa ne mutam! in timpul cat am locuit la dansi am construi anexa la ... (vezi toată discuția)
Casa parinteasca. sora mea vrea sa se mute cu forta! O_Mihaly O_Mihaly Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie complicata. Avem impreuna cu sora mea casa parinteasca, care momentan este goala, ambele parinti sunt decedati. Nu am ... (vezi toată discuția)