avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar

Buna seara,
Eu si sotul meu avem o casa si 1200 mp.
Casa este destul de veche si am vrea sa o demolam si sa construim una noua. Vrem sa facem un credit ipotecar si am vrea sa stim daca putem pune sub ipoteca doar jumatate de teren.
Adica in ideea in care s-ar intampla ceva sa pierdem doar jumatate de teren...nu si casa.
Se poate asa ceva?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:03, 8 Octombrie 2017
nu, nu se poate pune ipoteca pe jumatate din imobil. Puteti parcela daca vreti si incercati sa ipotecati doar acea parcela.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alipire terenuri - procedura notariala ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua, Vrem sa alipim 2 parcele de teren, insumand aproape 3000 mp. Motivul fiind obtinerea unui front mai mare. Nu ne-a cerut nimeni sa facem asta, dar ... (vezi toată discuția)
Ipoteca sergiusara sergiusara Buna ziua! Doresc sa iau un credit de noevoi personale cu ipoteca. Ideea era ca dupa obtinerea banilor sa demolez casa veche si sa o constriesc pe cea ... (vezi toată discuția)
Iesire din " indiviziune " daca imobilul este sub ipoteca alinclaudiu26 alinclaudiu26 Situatie : Individul X are o casa cu curte de 1000 mp. Casa este ipotecata la BancaX (Se noteaza interdictie de instrainare, grevare, inchiriere, comasare, ... (vezi toată discuția)