avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaportul imi expira pe data de 13 decembrie,pe 16 ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaportul imi expira pe data de 13 decembrie,pe 16 octombrie as dori sa predau pentru unul nou. Intrebarea e pot sa folosesc pasaportul vechi pentru a calatori in Italia?

Buna seara! Eu nu locuiesc in Romania,locuiesc in Serbia. Pasaportul imi expira cum am scris mai sus pe 13 decembrie 2017. Luni 16 octombrie merg in Romania si as vrea sa predau pentru un pasaport nou. Problema e ca nu pot astepta doua saptamani pana imi elibereaza noul pasaport,pentru ca trebuie sa ma intorc la munca in Italia. As vra sa stiu daca pot calatori cu pasaportul actual.
Cel mai recent răspuns: dekel , utilizator 08:25, 8 Octombrie 2017
buna
la oficiul prefecturii unde doriti sa depuneti cererea de preschimbare,trebuie sa specificati doar ca doriti sa il pastrati in valabilitate si atunci functionarul o sa va inapoieze documentul respectiv
dar daca o sa intrebati la ghiseu ve-ti primi,cu siguranta ,informatiile dorite.
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
dekel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)
Intrarea în românia cu copilul minor ! Rebeccabia Rebeccabia Mia expirat pașaportul la fata de 4 ani fiind rezidență în italia și având buletin de italia pot pleca cu ea în românia (vezi toată discuția)
Pasaport expirat si carte de identitate valabila pana in februarie 2014 nataliabeatrice1983 nataliabeatrice1983 buna seara!eu sunt rezidenta in italia din 2007.am pasaportul expirat din 2010 si cartea de identitate romaneasca imi expira peste 1 an in februarie.eu nu pot ... (vezi toată discuția)