avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare legata de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare legata de divort

Tatal meu ar dori sa dea divort de mama mea pentru ca mai bine de jumatate din casnicia lor a fost plecata in strainatate si nu prea au tinut legatura. Ea a fost trimisa (expulzata din tara in care traia) acum 2 ani de zile in tara la adresa de pe buletin si de aici au inceput problemele. Din ce am observat, ea are probleme psihice grave si refuza orice fel de tratament. A fost dintr-o pura intamplare la o discutie cu un medic psihiatru si sa zis ca are "Tulburari delirente persistente" sau "Schizophrenie" dar fara acordul ei, fara ca ea sa semneze un document ceva ... el nu poate face nimic. Din punct de vedere legal ce se poate face cu un parinte care este bolnav psihic care refuza orice modalitate de tratament?
Cel mai recent răspuns: Tahan , utilizator 12:55, 9 Octombrie 2017
Da din pacate locuiesc cu ea si in fiecare zii e un Iad aici. Amandoua ar cam fii problema.... pe deoparte tatal meu ar vrea sa dea divort din bun acord ca sa numai tarat in toata drama asta. Si pe cealalta parte as dori totusi sa ii fie bine.. avand in vedere ca sunt singura persoane care are grija de ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intenare in spital bolnav psihic ella2010 ella2010 va rog sa-mi spuneti cum as putea proceda pentru a interna un bolnav psihic [Bipolara] intr-un centru de boli cronice. ,familia nu-l mai poate stapani si nu ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica sagetator1 sagetator1 Buna ziua .. as dorii sa cer sfatul pt o preblema care are mama ....fiind maritata cu tatal meu de vreo 40 de ani el o amenta cu moartea ,alunga din casa ... (vezi toată discuția)
În procedura de diagnosticare se iau hotărâri? Zebedeu Zebedeu Legea 487/2002, Art. 54 [i][b]O persoană poate fi internată prin procedura de internare nevoluntară numai dacă un medic psihiatru abilitat ... (vezi toată discuția)