In 1951 mi s-a eliberat un certificat de nastere gresit pe numele de "Stan Dorina". Dupa casatorie numele s-a schimbat in "Ionescu Dorina". Uletrior in 2003 la eliberarea unei copii a certificatului de nastere am aflat ca in registr numele meu este "Stan Antonia Dorina". Deoarece din 1951 pina in 2003 am avut toate documentele pe numele de "Stan / Ionescu Dorina" asi dori sa-mi schimb prenumele de la "Antonia Dorina" la "Dorina" Schimbarea de la Dorina la Antonia Dorina este imposibila deoarece doplomele de schoala si universitate, certificatul de casatorie, actele de nastere ale copiilor, conturile bancare, publicatii stiintifice etc. toate sint pe numele de Dorina Ionescu. Eu sint cetetean roman stabilit in Africa de Sud si in Septembrie cind am fost in Romania au refuzat reinoirea pasaportului roman din cauza diferentei de nume in vechiul pasaport si noul certificat de nasterre. Din pacate mi-am pierdut certificatul de nastere initial dar am a copie xerox si o copie legalizata la notariat dupa certificatul de nastere initial pe numele de Stan Dorina. Poate cineva sa ma sfatuiasca ce trbuie sa fac ca s-mi schimb legal prenumele de la Antonia Dorina la Dorina?
Multumesc anticipat
Dorina Ionescu
Puteti cere de la ultimul domiciliu carte de identitate provizorie fara certicicat de nastere (pierdut ), apoi faceti certificatul de nsstere cu numele dv
Nu cred ca cineva imi va da un act de identitate fara un document care sa ateste cine sint. Am un pasaport roman dar care v-a expira in iunie 2018 si un pasapprt si act de identitate Sud African. m-am uitat la conditiile necesare sa-mi schimb numele si eu indeplinesc doua conditii. Asi dori un sfat legal.
Nu cred ca cineva imi va da un act de identitate fara un document care sa ateste cine sint. Am un pasaport roman dar care v-a expira in iunie 2018 si un pasapprt si act de identitate Sud African. m-am uitat la conditiile necesare sa-mi schimb numele si eu indeplinesc doua conditii. Asi dori un sfat legal
Numele
zehra123456
sınt cetaten roman cu domicilul in turcia şi sint castorita cu un cetaten turk .DUPA casatorie mi-am scimabat numele .İN actele din turcia ma numesc turan ... (vezi toată discuția)