avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta divort

Buna ziua.
Trebuie sa obtin o copie dupa sentinta de divort al parintilor mei. Problema este ca parintii mei sunt decedati, iar eu nu stiu nici numarul de dosar si nici numarul de inregistrsre al sentintei si cred ca in conditiile acestea nu pot sa ma adresez Judecatoriei care a emis sentinta.
Ma puteti sfatui de unde sa incep acest demers, ca sa obtin numarul sentintei si data cand a fost emisa (anul il stiu)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: NicolaieS , utilizator 19:15, 8 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara.
Judecatoria Timisoara, in 1974.
Va multumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
NicolaieS, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort SICLING SICLING Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac: fratele meu, care nu este in tara in acest moment, urmeaza sa se casatoreasca. Am inteles ca este nevoie ca la starea civila sa ... (vezi toată discuția)
Acte ce nu se găsesc în arhivă carole carole Bună seara, încerc să vă expun in mod rapid, problema mea: in 1985, s-a încheiat divorțul părinților mei, in urma căruia, cu acordul tatălui meu, ... (vezi toată discuția)
Acte de la starea civila gheo304 gheo304 am avut o matusa care s-a maritat cu un cetatean care a mai fost insurat si era divortat. Ce trebuie sau cum trebuie sa fac Cererea la Starea civila la ... (vezi toată discuția)