avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... perimarea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

perimarea

in noiembrie 2016 am primit de la finante titlu executoriu pentru neplata cas, am contestat deoarece decizia de impunere nu era corecta, au anulat decizia din 2016 si au facut alta acum in august 2017, procesul fiind inca pe rol. nu am cerut sistarea executarii silite.
in cat timp intervine perimarea? avand in vedere ca nu au mai fost facute nici un fel de demersuri pentru a fi executata de anaf.
multumesc anticipat
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executarea silită a creanțelor fiscale nu se perimă (art. 227 alin. 6 din Legea 2072015 -Codul de procedură fiscală)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am depus o contestatie la executare adresa poprire ... Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare Adresa poprire emisa la 18.03.2020. Mentionez ca executarea silita propriu zisa a fost dispusa de instanta in ... (vezi toată discuția)
Am avut un titlu executoriu in 2018 emis de primarie cu sume ... nicobereanu nicobereanu Am avut un titlu executoriu in 2018 emis de primarie cu sume datorate din 2015 descoperite de curtea de conturi in 2017 , in urma judecarii deciziei de ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)