avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permius suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permius suspendat

Buna ziua ! Am și eu o întrebare! Am condus cu permisul suspendat am fost oprit de un echipaj și mia fost întocmit dosar penal! As mai avea șanse sa îmi recuperez permisul de conducere? Țin sa precizez ca dosarul deja a fost pe la procuror și urmează sa merg si eu sa ma întâlnesc cu procurorul? Așa ca întrebarea ar fii
Mai am sansa sa Îmi recuperez permisul ?
Cel mai recent răspuns: Denis19 , utilizator 11:24, 2 Decembrie 2017
Anularea intervine doar daca este dispusa suspendare sub supraveghere, ca modalitate de individualizare judiciara a pedepsei, conform art. 91 din CODUL PENAL.( posibilitatea de a redobandi dreptul de a conduce pe drumurile publice exista, insa intervine in termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti).

@Ioana Stoica:
Si in cazul condamnarii la inchisoare sau la amenda penala se anuleaza permisul.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu, nu mai am nici un antecedent penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.43 mauu26 mauu26 Buna seara ieri noapte am facut cea mai mare greseala a mea sa ma urc la volan dupa o \\"ieseala\\" cu niste prieteni si dupa 2-3 pahare de vin am condus ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat fliuscamarius123 fliuscamarius123 Buna ziua, am si eu o intrebare ! Am avut permisul suspendat pentru viteza pe 3 luni . Dupa terminrea dovezii de 15 zile am fost si am dat testul de ... (vezi toată discuția)