avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchireire spatiu public, sediu social, PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchireire spatiu public, sediu social, PFA

Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA, ce ar fi un anticariat. Exista un loc (un chiosc) pe care as dori sa-l inchiriez de la primarie. Pentru a lua acel loc, trebuie sa arat bilanturi si alte lucruri caracteristice unei firme. Pentru a infiinta un PFA am nevoie de un sediu social, sediu pe care ma gandisem sa il fac din acel chiosc. Cum sa fac? Sa fac din propria casa sediu social?
Cel mai recent răspuns: Horea56 , utilizator 13:02, 9 Octombrie 2017
Da, outeți să faceți sediu social la dvs acasă și activitățile să le faceți în alt loc.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social firma mony06 mony06 As dori sa stiu daca sediul social al unei firme poate fii un teren fara construcie ? (vezi toată discuția)
Autorizatie vinzare ocazionala carti second-hand Dragos2010 Dragos2010 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat,intr-o problema al carei raspuns nu l-am putut gasi inca la institutiile unde am intrebat pina acum. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu sediu social Conrad Conrad Buna ziua, As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)