avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor care intarzie virarea debitului recuperat
Discuție deschisă în Executare silită

executor care intarzie virarea debitului recuperat

buna ziua,executorul intarzie sa-mi trimita banii recuperati dintr-un ctr de recuperare.ce ste de facut in acest caz,m-am saturat sa tot ii trimit mailuri sa-mi vireze creanta recuperata.el si-a luat onorariu si taxele iar eu acum ma rog sa-mi recuperez banii .unitatea poprita vireaza banii la termen doar executorul intarzie mereu.ce este de facut si unde ma pot adresa ?
nu este normal lunar sa ma,, milogesc,,de el sa-mi vireze practic o creeanta recuperata pe baza unui contract ptr care el si-a incasat onorariul.

Alte discuții în legătură

Pensie întreținere minor reținută, dar trimisă de firmă cu întârziere. exista un termen în care terțul poprit trebuie să vireze banii în această situație? andreeaene andreeaene Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu o problema legata de plata pensiei de intretinere minor prin executare silita. Plata salariului se efectueaza lunar ... (vezi toată discuția)
Cum pot face ca pensia de întreținere să fie virată în contul meu, nu în cel al executorului? sombreros sombreros Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat carmencita76 carmencita76 Buna ziua, Baietelul meu are o renta lunara hoatarata de instanta care nu se plateste.Dl avocat impreuna cu executorul imi recupereaza banii o data pe an.Dl ... (vezi toată discuția)