avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva- pro rata
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva- pro rata

Societatea noastra are si venituri scutite fara drept de deducere si din acest motiv are o prorata de 86%. Am facut o achizitie intracomunitare in valoare de 10.000 de euro si am facut inregistrarea 4426/4427 1900 euro.
Trebuie calculata prorata si la 4426 de la achizitia intracomunitara si sa iasa TVA de plata la achizitia intracomunitara?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara. calcul pro rata. lianaloga lianaloga Societatea noastra are si venituri scutite fara drept de deducere si din acest motiv are o prorata de 86%. Am efectuat o achizitie intracomunitare in valoare ... (vezi toată discuția)
Achizitie ue, fara sa fie inregistrat in roi ionunu ionunu Buna ziua, am urmatoarea speta: - achizitie de un mijloc de transport second-hand din UE de catre o firma din Romania, care este platitoare de TVA, dar din ... (vezi toată discuția)
Tva datorat pentru achizitii intracomunitare in beneficiul propriu cristidum cristidum Se datoreaza statului TVA pentru achizitii intracomunitare de bunuri achizitionate in beneficiul propriu (bunuri pentru utilizare in interiorul societatii, nu ... (vezi toată discuția)