avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Folosire ilegala a marcii inregistrate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Folosire ilegala a marcii inregistrate

Buna ziua,
Am inregistrat la OSIM o marca. Am primit aprobare si de o saptamana sunt detinatorul de drept al acelei marci. Niste persoane cu care am colaborat cu acel nume folosesc in continuare marca inregistrata de mine. Eu le-am adus la cunostinta ca nu mai au dreptul sa folosesasca acea marca dar ei au zis ca refuza sa o schimbe. Unde ma pot adresa, sau cum ii pot sili sa nu o mai foloseasca?

Alte discuții în legătură

Utilizarea ilegalã a unei mãrci IreneP IreneP Buna ziua.In aceeasi localitate,pe aceeasi activitate,a aparut un hotel a carui nume difera doar cu o litera de al meu.Cand am discutat,ne-a blocat eliberarea ... (vezi toată discuția)
De 2 ori sup? lorand95 lorand95 Este normal ca dupa constatarea unei infractiuni si inceperea urmariri penale sa se scoata de sub urmarirea penala cu Art 18 I 1 si aplicarea unei amenzi cu ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ContSters142623 ContSters142623 Buna ziua, Sunt detinatorul exclusiv al unei marci inregistrate la OSIM - un artist cu care am lucrat si cu care s-a incheiat contractul de exclusivitate; am ... (vezi toată discuția)