Este normal ca dupa constatarea unei infractiuni si inceperea urmariri penale sa se scoata de sub urmarirea penala cu Art 18 I 1 si aplicarea unei amenzi cu caracter administrativ in cazul in care pe aceiasi fapta si acelasi autor (cu 5 luni inainte) sa mai dat o scoatere de sub urmarirea penala tot pe Atr 18I 1?
pe scurt este vorba de o firma care prin administratorul iei a folosit marca noastra inregistrata la osim. Noi l am instintat ca nu are voie dar el a continuat deci prin urmare am facut plangere si sa deschis un dosar penal. In urma cercetarilor penale rezulta ca a folosit cu intentie directa marca noastra etc.... si ca a schimbato cand ii sau adus la cunostinta ca nu are voie sa o foloseasca dar ca nu a inteles ca nu are voie sa o foloseasca pe internet sau in publicitate fapta dovedita de partea vatamata dupa ce ii sa adus la cunostinat invinuirea , ca sant intrunite elementele constitutive ale infractiuni si ca nu prezinta pericol social ... asta a scris in mare procurorul de caz. in prima ordonata . Dupa primirea ordonantei persoana respectiva a continuat sa foloseasca marca noastra pe internet si in publicitate asa ca am depus o noua plangere si sa deschis un nou dosar penal iar dupa 5-6 luni timp in care a continuat sa foloseasca marca noastra a venit a doua ordonanta cu aceiasi solutie ca si in prima si cu 80% din motivare ca nu a inteles ca nu are voie dar in momentul cand ii sa adus la cunostinta( plangere depusa in mai si ii sa adus la cunostiinta i 3 octombrie) a sters site ul si ca nu prezinta PERICOL SOCIAL ....
la prima ordonanta am facut plangere la instanta , plangere la care am anexat noi dovezi ca si dupa luarea la cunostinta a ordonantei si scoaterea de sub urmarirea penala invinuitul continua sa foloseasca marca , plangere care mi a fost respinsa ca neintemeiata. La a doua ordonata am facut plangere la Prim procuror care din nou mi a fost respinsa ca neintemeiata si cu motivarea ca a folosit o scurta perioada de timp.( se pare ca 2 ani de zile este o perioada scurta) . La prima ordonata daca in instanta dupa o scoatere de sub urmarirea penala pe 18 I 1 si in plangerea ta depui dovezi ca folosetse in continuare mraca noastra si si subliniezi ca odata a beneficiat de clementa procurorului si ca sub una sau mai multe forme infractiunea continua si ti se respinge plangerea ca neintemeiata , sa ma ierte dumnezeu dar se mai tine cont de lege in tara asta ?
Am facut o petitie la parchetul de pe langa curtea de apel la care este subordonat parchetul din orasul meu. Iei pot redeschide dosarele sau ultimul dosar?
Daca in primul dosar a primit 500 lei amenda, a continuat infractiunea inca 6-7 luni nu era normal daca tot i da amenda a doua sa fie mai mare?
Marcã înregistratã
lorand95
Avem un magazin specializat din anul 1998 care foloseste o anumita denumire. Ina Martie anul 2011 am facut demersurile la OSIM pentru inregistrarea denumirii ... (vezi toată discuția)