avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De 2 ori SUP?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De 2 ori SUP?

Este normal ca dupa constatarea unei infractiuni si inceperea urmariri penale sa se scoata de sub urmarirea penala cu Art 18 I 1 si aplicarea unei amenzi cu caracter administrativ in cazul in care pe aceiasi fapta si acelasi autor (cu 5 luni inainte) sa mai dat o scoatere de sub urmarirea penala tot pe Atr 18I 1?
Cel mai recent răspuns: lorand95 , utilizator 08:54, 26 Ianuarie 2013
Este posibil,dar ar fi bine sa detaliati.
pe scurt este vorba de o firma care prin administratorul iei a folosit marca noastra inregistrata la osim. Noi l am instintat ca nu are voie dar el a continuat deci prin urmare am facut plangere si sa deschis un dosar penal. In urma cercetarilor penale rezulta ca a folosit cu intentie directa marca noastra etc.... si ca a schimbato cand ii sau adus la cunostinta ca nu are voie sa o foloseasca dar ca nu a inteles ca nu are voie sa o foloseasca pe internet sau in publicitate fapta dovedita de partea vatamata dupa ce ii sa adus la cunostinat invinuirea , ca sant intrunite elementele constitutive ale infractiuni si ca nu prezinta pericol social ... asta a scris in mare procurorul de caz. in prima ordonata . Dupa primirea ordonantei persoana respectiva a continuat sa foloseasca marca noastra pe internet si in publicitate asa ca am depus o noua plangere si sa deschis un nou dosar penal iar dupa 5-6 luni timp in care a continuat sa foloseasca marca noastra a venit a doua ordonanta cu aceiasi solutie ca si in prima si cu 80% din motivare ca nu a inteles ca nu are voie dar in momentul cand ii sa adus la cunostinta( plangere depusa in mai si ii sa adus la cunostiinta i 3 octombrie) a sters site ul si ca nu prezinta PERICOL SOCIAL ....
Este posibil sa se dispuna asa.
Aveti dreptul de a face plangere la prim-procuror si apoi la instanta.
la prima ordonanta am facut plangere la instanta , plangere la care am anexat noi dovezi ca si dupa luarea la cunostinta a ordonantei si scoaterea de sub urmarirea penala invinuitul continua sa foloseasca marca , plangere care mi a fost respinsa ca neintemeiata. La a doua ordonata am facut plangere la Prim procuror care din nou mi a fost respinsa ca neintemeiata si cu motivarea ca a folosit o scurta perioada de timp.( se pare ca 2 ani de zile este o perioada scurta) . La prima ordonata daca in instanta dupa o scoatere de sub urmarirea penala pe 18 I 1 si in plangerea ta depui dovezi ca folosetse in continuare mraca noastra si si subliniezi ca odata a beneficiat de clementa procurorului si ca sub una sau mai multe forme infractiunea continua si ti se respinge plangerea ca neintemeiata , sa ma ierte dumnezeu dar se mai tine cont de lege in tara asta ?
Am facut o petitie la parchetul de pe langa curtea de apel la care este subordonat parchetul din orasul meu. Iei pot redeschide dosarele sau ultimul dosar?
Daca in primul dosar a primit 500 lei amenda, a continuat infractiunea inca 6-7 luni nu era normal daca tot i da amenda a doua sa fie mai mare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea ilegalã a mãrcii înregistrate a firmei . procurorii au dispus nup. lorand95 lorand95 Pe scurt un fost client in anul 2012 deschis un magazin indentic cu al nostru si sa folosit de marca noastra inregistrata. Noi am facut plangere penala , sa ... (vezi toată discuția)
Respinge plangerea ca neintemeiata lorand95 lorand95 Subsemnatul XXdomiciliat in administrator al YYformulez plangere inpotriva ordonantei de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu ... (vezi toată discuția)
Justitia este oarba ? lorand95 lorand95 Pe scurt un fost client in anul 2012 deschis un magazin indentic cu al nostru si sa folosit de marca noastra inregistrata. Noi am facut plangere penala , ... (vezi toată discuția)