avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoasa abuziv din evidenta populatiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoasa abuziv din evidenta populatiei

Buna ziua ... doresc sa expun aici o problema pe care o intampinam cu sora mea ... Ea are 2 copii si traieste in concubinaj cu un barbat dintr-o localitate invecinata ... acum cei de la Consiliul local de aici au eliberat o adeverinta prin care specifica faptul ca sora mea a fost scoasa din evidenta populatiei de aici pe motiv ca ea traieste cu acest barbat din localitatea invecinata si ca ea apartine de consiliul local de acolo ... mentionez insa ca ea nu a fost luata in spatiu de sotul ei acolo si nici nu a facut vreun demers in acest sens ... deasemenea cei de aici din consiliul local au intrerupt plata alocatiilor pentru cei 2 copii pe motiv ca ea face parte din localitatea respectiva a sotului ... va reamintesc faptul ca ea nu a semnat nici un document la primaria de acolo, nu a fost luata in spatiu si nici nu este in numele concubinului ... acum daca ea a fost scoasa din evidenta populatiei de aici abuziv asta inseamna ca nu are un domiciliu in acte si nu apartine de nici un consiliu local .... ce se poate face in acest sens?.... multumesc anticipat pentru un eventual raspuns din partea dvs
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:23, 9 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unde locuieste efectiv, in localitatea concubinului ssu in localitatea unde are domiciliul?
De scos de la evidenta populatiei nu au cum, nu exista temei legal pentru anularea adresei de domicilu.
Probabil au intrerupt plata alocatiilor copiilor in urma unei sesizari a vreunui "binevoitor" privind faprul ca sira locuieste in alta localitate.
Sa faca contestatie la hotararea consiliului local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevenire violenta in familie proces_ro proces_ro Sora mea traieste cu un barbat de 8 ani, avand relatii asemanatoare acelor dintre soti, dar nu sunt casatoriti legal. Chiria pentru apartamentul inchiriat au ... (vezi toată discuția)
Executare silita+scoatere persoana din spatiu liviklivik liviklivik stimati avocati, am divortat acum 2 ani, casa mi-a revenit mie prin act de partaj in notariat, fostul meu sot isi primeste partea lui, casa este trecuta in ... (vezi toată discuția)
Proprietar pamant Fragrance Fragrance As dori sa stiu daca pamantul pe care il am ca proprietar imi apartine (si pot face ce vreau cu el) cu tot ce este DEASUPRA SI DEDESUBT. (vezi toată discuția)