avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Betonare o parte din drum de servitute
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Betonare o parte din drum de servitute

Buna seara. Am betonat o parte din drumul de servitute pt ca in urma ploilor din weekend a fost inundat complet. Azi m am trezit la poarta cu politia locala sa ma intrebe de autorizatie. Maine tb sa ajung la primarie sa vad ce risc. As vrea sa ma informati ce se poate intampla, avand in vedere ca este primarie de ilfov si am inteles ca sunt dornici de atentii. Nu as vrea sa profite de nestiina mea. Mentionez ca nu este donat primariei. Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Blocare cale unica de acces catre imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: parintii mei au cumparat un imobil (teren + casa batraneasca) care are ca[b] unica cale de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire emisa cu probleme in proiect Nicolae90 Nicolae90 Buna. Recent am obtinut o autorizatie de construire pentru o constructie p+m cu amplasament pe o strada pe care se pare ca exista obligatia de retragere de la ... (vezi toată discuția)
Blocare drum servitute sanyyos sanyyos Bunaziua tuturor si v-as fi recunoscator pentru un sfat in problema ce o am... va rog mult, as vrea sa evitam discutiile si comentariile de genul: \"rupe-i ... (vezi toată discuția)