Buna dimineata, ca de fiecare data cand am o nelamurire apelez la d-voastra.
De data acesta va deranjez in legatura cu o problema destul de sensibila zic eu.
La fostul loc de munca am primit telefon de serviciu, si mi s-a cerut sa imi fac cont de skype pentru a tine legatura cu partenerii. Mi-am creat contul de skype pe numarul si adresa de mail a firmei (dar mentionez ca a fost creat de mine, nu l-am primit facut de angajator).
Cand am plecat din firma am sters de pe telefon aplicatia dar nu si contul de skype (telefonul evident l-am predat fostului angajator).
Contul l-am folosit de acasa, pentru a tine legatura cu sotul meu. Ieri cand am incercat sa ma conectez pe cont am constatat ca a fost schimbata parola, iar sotul mi-a spus ca i-a scris fostul meu angajator ca "a recuperat acel cont pt ca era pe numarul de firma".
Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca acum are acces la toate conversatiile mele. Intr-adevar inteleg ca are tot dreptul sa spuna ca era facut contul pe numarul de firma, dar avand in vedere ca eu l-am creat are dreptul sa il foloseasca el acum? Imi este teama ca va citi conversatiile private cu sotul meu si ca se va folosi de acest lucru in incercarea de a-mi crea probleme.
Astept cu mare interes raspunsul d-voastra.
Va multumesc anticipat.
MihaiPetru
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua!
Raspunzand punctual intrebarilor dumneavoastra:
- chiar daca respectivul cont a fost creat de dumneavoastra, fostul angajator are dreptul de a-l folosi. Faptul ca dumneavoastra ati fost persoana care a introdus efectiv datele de creare a contului nu are relevanta, cat timp contul a fost creat in numele si pe seama angajatorului
- singurul sfat pe care vi-l pot da cu privire la informatiile care au ramas in sistem/evidentele fostului angajator este sa ii transmiteti o adresa prin care sa va exercitati drepturile reglementate de legea 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si sa ii solicitati stergerea datelor dumneavoastra. Bineinteles, un astfel de demers va avea efect partial, angajatorul fiind indreptatit sa pastreze anumite date, pentru scopuri determinate(de exemplu, pe documente pe care este obligat sa le pastreze in arhiva, conform legii arhivelor)