avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce legi trebuie sa respect daca vreau sa imi fac un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce legi trebuie sa respect daca vreau sa imi fac un iaz?

Daca cineva doreste sa isi faca un iaz, destul de mare, pe pamantul lui, exista prevederi legale cu privire la aceasta? Ce legi ar trebui sa consulte?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:07, 7 Octombrie 2009
=D> E o idee buna:D
[ link extern ]
Sfatul meu este sa mergeti si la primarie sa solicitati un certificat de urbanism pentru construirea iazului. In acest fel veti primi raspuns oficial cu toate avizele necesare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionarea unui teren Codrinel Codrinel Îmi doresc sa concesionez sau sa iau in folosință un teren pe malul muresului in Arad, este o zona inundabila. As dori sa stiu ce sanse sunt sa il iau si la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie si pe numele meu dar pe pamantul parintilor eleili eleili Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot fi trecuta si eu pe autorizatia de constructie a unei case ce se va construi pe pamantul parintilor, intrucat voi ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o spalatorie in oras? rodica cormos rodica cormos Nu stiu daca am accesat bine sectiunea \\\"Societati comerciale\\\". Intentionam sa deschidem o spalatorie in oras si cineva care tocmai si-a deschis o ... (vezi toată discuția)