avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua,
Am urmatoarea speta: un angajat a depus notificarea de demisie. Dupa ce administratorul pune rezolutia pe notificare, obligatoriu trebuie inmanata o copie dupa notificare si angajatului?
Cel mai recent răspuns: monicaghiorghe , utilizator 14:19, 10 Octombrie 2017
Este bine sa aiba si salariatul dovada inregistrarii demisiei si sa vada rezolutia angajatorului.
deci angajatorul este obligat de lege sa-i dea o copie? Conform carui articol?
Nu am spus asa ceva... angajatorul are obligatia de a inregistra demisia. Insa in practica majoritara, cererea se face in dublu exemplar din care in exemplar ii revine salariatului dupa inregistrare.
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cu respect, va multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ema2222 ema2222 In momentul cand iti dai demisia si angajatorul e de acord cu ea fara a mai sta in perioada de preaviz, mai trebuie sa mai semnezi o alta foaie pe care ... (vezi toată discuția)
Angajare legala? Wosret Wosret Buna seara, Am semnat pe 13 martie un contract de munca, urmand ca exemplarul meu sa-mi parvina in original, indata ce va fi semnat si de Directorul General ... (vezi toată discuția)
Insolventa firmei, salariul angajatilor silviu35 silviu35 DACA firma e in insolventa si contractul nu sa terminat e pe 4 luni in situatia asta eu ce fac ca angajat cum voi proceda cu angajatorul il verific daca mia ... (vezi toată discuția)