avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Acte de completat PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Acte de completat PFA

VA rog frumos, daca ma puteti ajuta cu o nelamurire. Cumpar laptop pe Pfa in sistem real, si primesc facture si chitanta. Se inregistreaza direct in Registrul de incasari si plati apoi in Registrul de Inventar sau mai este nevoie sa intocmesc alte acte. Ma baga in ceata acel NIR si inca cateva documente gen fisa operatiuni diverse. Multumesc tare mult daca aveti o farama de timp sa ma lamuriti si pe mine.

Alte discuții în legătură

Pfa - realizare site-uri web earlysunset earlysunset Sunt la inceput de drum si am nevoie de cateva raspunsuri. Am \\"rascolit\\" internetul si am gasit tot felul de pareri diferite. Va rog sa imi raspundeti ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pfa earlysunset earlysunset Buna ziua! Am mai multe intrebari referitoare la documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o PFA nepletitoare de TVA, in sistem real: 1. Din cat m-am ... (vezi toată discuția)
Clarificare ordin 1040 / 2004 eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Sunt pfa neplătitor de TVA. Am citit cît am putut de atent ordinul 1040 în legătură cu contabilitatea în partidă simplă, dar unele ... (vezi toată discuția)