Intrucat imobilul-teren cumparat de tatal meu (pe vremea comunismului) are anumite diferente fata de cel expropriat (o bucata de teren in plus, cumparata fara acte), statul ne contesta identitatea dintre imobilul-teren cumparat si cel expropriat. Acest lucru ar fi fost teoretic posibil in 2 situatii:
1) sa fi fost vorba de imobile diferite detinute in acelasi timp - fapt interzis prin lege, intrucat aveai voie sa detii o singura locuinta
2) sa fi cumparat imobilul initial, sa-l fi vandut si sa fi cumparat un altul, ulterior expropriat. Din nou imposibil, locuinta a fost aceeasi. Insa cum pot demonstra asta? Tatal meu a detinut un singur imobil-teren, cumparat si ulterior expropriat.
Intrebarea mea este: cum pot demonstra (de ce acte am nevoie si la ce autoritati le pot solicita) ca tatal meu nu a mai detinut alte imobile, pe care sa le revanda? Directia taxe si impozite/arhiva/unde anume pot solicita documente doveditoare si care ar fi acelea?
Mostenire teren
rodicac
Am de la tatal meu act de vanzare cumparare din 1947 a unui teren,dar care nu figureaza in registrul agricol de la primarie,din vremea aceea.L-am notificat in ... (vezi toată discuția)