avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Șantaj cu poze nud
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Șantaj cu poze nud

Buna seara,sunt casatorita si intr-o perioada mai proasta intre mine si sotul am simtit nevoia sa vorbesc cu cineva.....o perioada de 3-4 luni am vorbit cu o persoana pe facebook care avea un cont fals,in aceasta perioada de timp am facut schimb de unele poze nud doar ca persoana respectiva se dadea drept altcineva si cand mi-am dat seama am refuzat sa mai vorbesc cu el dar acum ma santajeaza cu acele poze ca o sa le faca publice,una dintre ele punand-o pe facebook inainte ca eu sa-l blochez.Acum stiu cine este persoana respectiva doar ca nu stiu foarte multe detalii despre el,va rog spuneti-mi ce pot face in aceasta situatie.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:44, 11 Octombrie 2017
Bună ziua, în ce sens vă şantajează? Vă cere ceva în schimb pentru a nu publica pozele? Dacă da, săvârşeşte infracţiunea de şantaj şi îi puteţi face plângere penală.
Dacă nu, aveţi deschisă calea unei acţiuni civile pentru prejudicii morale.

Succes!
Poate fi savarsita infractiunea de santaj.Sesizati organele judiciare cat de repede posibil, pana acele poze sunt publicate in mediul online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu de imagine daniela1981_ daniela1981_ Buna ziua, In tinerete, adica acum 14 ani am cunoscut un baiat cu 9 ani mai mare...eu eram minora, aveam doar 16 ani. Relatia s-a terminat repede, insa au ... (vezi toată discuția)
Buna, daca un ziarist a publicat la ziarele lui imagini nud cu ... looking4Lawer looking4Lawer Buna, daca un ziarist a publicat la ziarele lui imagini nud cu mine ,pe care le-a furat de pe site ul de chat unde lucram, nu din free,din zona de privat(erau ... (vezi toată discuția)