Buna seara,sunt casatorita si intr-o perioada mai proasta intre mine si sotul am simtit nevoia sa vorbesc cu cineva.....o perioada de 3-4 luni am vorbit cu o persoana pe facebook care avea un cont fals,in aceasta perioada de timp am facut schimb de unele poze nud doar ca persoana respectiva se dadea drept altcineva si cand mi-am dat seama am refuzat sa mai vorbesc cu el dar acum ma santajeaza cu acele poze ca o sa le faca publice,una dintre ele punand-o pe facebook inainte ca eu sa-l blochez.Acum stiu cine este persoana respectiva doar ca nu stiu foarte multe detalii despre el,va rog spuneti-mi ce pot face in aceasta situatie.Multumesc anticipat!
Bună ziua, în ce sens vă şantajează? Vă cere ceva în schimb pentru a nu publica pozele? Dacă da, săvârşeşte infracţiunea de şantaj şi îi puteţi face plângere penală.
Dacă nu, aveţi deschisă calea unei acţiuni civile pentru prejudicii morale.
Succes!
Santaj si abuz.
Pop Paul
Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)