avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cum schimb pasaportul expirat in Ecuador?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cum schimb pasaportul expirat in Ecuador?

Sunt in Ecuador de 6 ani...intre timp mi-a expirat pasaportul iar politia de frontiera imi zice ca nu am cum sa ies de ecuador fara pasaport....mentionez ca am buletinul romanesc inca valabil, am cedula extranjera , am viza indefinita....pe deasupra nu exista in ecuador nici un consulat....cel mai aproape ar fi in lima dar nu pot sa ajung acolo....cum procedez? Ajutati-ma va rog.

Alte discuții în legătură

Inscrierea copilului nascut in ecuador jerry_alexandru jerry_alexandru Buna seara...am o intrebare de 100 de puncte cum se zice...traiesc de aproape 6 ani in Ecuador...si in 6 septembrie 2012 am nascut un baietel. Tatal baiatului ... (vezi toată discuția)
Legat de pașaport Ioana1985B Ioana1985B Buna ..As dori sa știu dacă e vreo problema ca pașaportul meu urmează sa expire in Iunie dar viza pentru America este valabilă încă 8 ani și eu ... (vezi toată discuția)
Acte adriananiculae adriananiculae Am o intrebare: actual traiesc in Spania cu familia mea (parinti si frate) si anul acesta vroiam sa ne intoarcem in Romania , problema este ca fratele meu nu ... (vezi toată discuția)