avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate divorța?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate divorța?

Bună ziua, eu și soțul avem o condamnare cu suspendare sub supraveghere, trebuie să ne prezentăm la probațiune la termene stabilite. Problema e e că noi doi nu ne mai înțelegem și e posibil sa ajungem la divorț. Avem și doi copii minori care ar rămâne la mamă. Ar putea divorț sa ne anuleze cumva suspendarea? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:04, 11 Octombrie 2017
Buna ziua,
Nu au nicio legatura divortul cu suspendarea executarii sentintei penale.
Divortati linistiti daca nu va mai intelegeti.
Sigur ca puteti divorta.
Chiar daca motivarea hotararii penale face referire la extraordinara intelegere dintre soti aceasta se poate deteriora rapid dupa condamnare.
De aceea puteti divorta pentru ca dreptul la divort nu il aveti interzis in hotararea penala de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri hotarare judecatoreasca de condamnare fastf44 fastf44 21.04.2015 Ora estimata: 08:30 Complet: C9 Camera preliminara/fond Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 335 al 2 Cod Penal, cu aplicarea ... (vezi toată discuția)
Cînd pot sã redobândesc permisul auto? Profesorderomana Profesorderomana Bună ziua ! Am şi eu mai multe neclarităţi în legătură cu o sentinţă pe care tocmai am primit-o ! Menţionez că, în iulie 2008 am avut un ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea in cazul minorilor andra-celia andra-celia Buna seara,am si eu o intrebare,in cazul minorilor care au o condamnare cu suspendare sub supraveghere(probatiune)reabilitarea intervine de drept o data cu ... (vezi toată discuția)