avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitarea in cazul minorilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitarea in cazul minorilor

Buna seara,am si eu o intrebare,in cazul minorilor care au o condamnare cu suspendare sub supraveghere(probatiune)reabilitarea intervine de drept o data cu terminarea executarii pedepsei?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 08:35, 12 Iulie 2010
reabilitarea intervine de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare!

va multumesc
Confrm art. 109 din Codul penal, alin. 4, condamnarile pronuntate pentru fapte savarsite in timpul minoritatii nu atrag incapacitati sau decaderi.
Si in cazul condamnatilor minori sunt incidente preverderile privind revocarea beneficiului suspendarii executarii pedepsei sub supraveghere, in cazul nerespectarii conditiilor impuse pe perioada de incercare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare art 181 alin 1 cp popem popem Buna ziua Fiul meu a fost condamnat la doua luni inchisoare in baza art 181 alin 1 cp , cu aplicarea ... (vezi toată discuția)
Rog frumos un ajutor ..reabilitare ciudatelul ciudatelul Va rog frumos cine poate sa imi dea o informatie legat a ceea ce urmeaza!! Eram minor si am intrat intr-un cerc de prieteni care avea viciul furtului si am ... (vezi toată discuția)
Radiere cazier judiciar. GMihaiFlorin GMihaiFlorin Buna ziua. As vrea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. In Februarie 2010 am primit 8 luni de inchisoare cu suspendare si 1 an si 8 luni perioada de ... (vezi toată discuția)