avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Somatie neplata decizie impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Somatie neplata decizie impunere

La sfarsitul lunii iulie 2017 am primit o decizie de impunere impotriva careia am facut o contestatie, dar la care nu am primit raspuns. Si acum ma trezesc cu somatie ca nu mi-am platit datoria in termenul celor 60 de zile. Ce pot face in continuare? De ce ma someaza inainte sa-mi raspunda la contestatie?

Alte discuții în legătură

Somatie anaf pt cas ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Am primit si eu o minunata scrisoare de la ANAF , somatie de plata in care este o lista intreaga de contributii care teoretic le-as datora celor ... (vezi toată discuția)
Recurs la o actiune judecatoresca impotriva asociatiei de proprietari NICOLETA ALEXXANDRA NICOLETA ALEXXANDRA Buna ziua, As dori sa stiu cum se face un recurs la o horatare judecatoreasca impotriva asociatiei de proprietari? Stiu ca exista niste exprimari standard ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu pentru declaratie nedepusa in 2007 CONTABIUM CONTABIUM Buna ziua, Am primit in aprilie 2013, o decizie de impunere din oficiu pentru impozit pe profit aferent trimestrului 1 din 2007, pentru nedepunerea ... (vezi toată discuția)